Ben jij een geboren leider? Kom ons team versterken!

 

fulltime | 40 uur | 05:30-15:00

 

Wat ga jij doen?

Als Productieleider ben je een belangrijke schakel tussen kantoor en productie. Jij leert alles over de producten, processen en machines om zo samen met de bedrijfsleider de productie te leiden.

In je eerste maanden wordt je ingezet als lijnchef om zo de processen en machines te leren kennen. Daarna wordt je door de Bedrijfsleider opgeleid in andere werkzaamheden, zoals productieplanning en voorraadbeheer.

Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring als leidinggevende in een productiebedrijf. Jij kan snel schakelen en plannen op verschillende niveaus en je weet je team te motiveren om de doelen te halen. Het is belangrijk dat jij de rust en overzicht kan bewaren als de productie op volle kracht draait.

Voordelen van werken bij Sea Fresh Retail

Het is een uitdagende functie in een jong groeiend bedrijf. Sea Fresh streeft altijd naar de hoogste kwaliteit voor de producten; daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan een goede werksfeer

Wij bieden jou een sterk team dat houdt van hard werken. Bij jouw functie past een goed salaris en veel ruimte voor eigen inbreng in het bedrijf. Sea Fresh biedt naast een goed salaris, ook goede arbeidsvoorwaarden. Denk aan telefoon + abonnement van de zaak, pensioenregeling, bedrijfsfitness, personeelsvereniging waarin leuke personeelsuitjes georganiseerd worden, maar ook gezamenlijke BBQ’s en op zijn tijd een personeelsverrassing. Kortom; inzet wordt bij Sea Fresh zeker gewaardeerd

Solliciteer direct! Of neem voor meer informatie contact op met onze HR-afdeling (jonathanpost@seafresh.nl; 06-42644724). Wij gaan graag met jou in gesprek!

 

Work hard, play hard

Naast hard werken in een gezellig team, houden wij ervan om iets leuks organiseren! Spontane BBQ’s en leuke uitjes, die het teamgevoel versterken. Geen dag is hetzelfde bij Sea Fresh!

Vacatures

Inkoopmanager verse vis

Weet jij voor ons de beste deals te scoren?

Bekijk vacature

Junior Sales Manager

Heb jij een commerciële drive en passie voor vis? Dan leiden wij jou graag op tot Sales manager!

Bekijk vacature

Productieleider

Ben jij een geboren leider? Kom ons team versterken!

Bekijk vacature

Allround medewerker (fulltime)

Als Allround medewerker ben je een belangrijke schakel in ons team.

Bekijk vacature

Order Picker

Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacature

Productie medewerker

Waarom werk jij nog niet bij het leukste bedrijf van Urk?

Bekijk vacature

Oproep productie medewerker

Zoek jij een flexibele baan als oproepkracht? Kom dan werken bij Sea Fresh!

Bekijk vacature

Jouw collega’s aan het woord

Collegas aan het woord

Het mooie aan het werken in de vissector vind ik dat je elke dag bezig bent met een prachtig en gezond product, dat elke dag super vers binnenkomt bij Sea Fresh. Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging om alle bestellingen op een goede manier te verwerken voor de klanten. We werken echt met een leuk team mensen samen, er hangt echt een leuke sfeer.

Cees Zwarthoed, orderpicker

Het béste bedrijf van Flevoland

Bekijk het Flevopenningen nieuws en de video

Volg ons op Instagram