Waarom werk jij nog niet bij het leukste bedrijf van Urk?

 

fulltime | parttime | 

 

Wat ga jij doen?

Sea Fresh zoekt nieuwe collega’s! Lijkt het jou leuk om visproducten te maken, die zo lekker zijn dat je ze bijna zelf wilt opeten? Samen met een gezellig team, zorg jij dat deze verse visproducten zo zorgvuldig mogelijk geproduceerd en verpakt worden.

Voordelen van werken bij Sea Fresh

We zijn een jong, groeiend bedrijf met een gezellige werksfeer. Sámenwerken, staat bij ons centraal! Sea Fresh biedt naast een goed salaris, ook fijne arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een pensioenregeling, bedrijfsfitness, fietsplan en als kers op de taart hebben we een personeelsvereniging waarin leuke uitjes, BBQ’s en borrels georganiseerd worden. Tenslotte stimuleren wij jouw persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van trainingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Solliciteer direct! Of neem voor meer informatie contact op met onze HR-afdeling (jonathanpost@seafresh.nl). 

Work hard, play hard

Naast hard werken in een gezellig team, houden wij ervan om iets leuks organiseren! Spontane BBQ’s en leuke uitjes, die het teamgevoel versterken. Geen dag is hetzelfde bij Sea Fresh!

Vacatures

Inkoopmanager verse vis

Weet jij voor ons de beste deals te scoren?

Bekijk vacature

Order Picker

Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacature

Oproep productie medewerker

Zoek jij een flexibele baan als oproepkracht? Kom dan werken bij Sea Fresh!

Bekijk vacature

Productie medewerker

Waarom werk jij nog niet bij het leukste bedrijf van Urk?

Bekijk vacature

Jouw collega’s aan het woord

Collegas aan het woord

Het mooie aan het werken in de vissector vind ik dat je elke dag bezig bent met een prachtig en gezond product, dat elke dag super vers binnenkomt bij Sea Fresh. Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging om alle bestellingen op een goede manier te verwerken voor de klanten. We werken echt met een leuk team mensen samen, er hangt echt een leuke sfeer.

Cees Zwarthoed, orderpicker

Het béste bedrijf van Flevoland

Bekijk het Flevopenningen nieuws en de video

Volg ons op Instagram