Kom jij ons team versterken?

 

fulltime | 40 uur | 07:00-16:00 

 

Wat ga jij doen?

Als Orderpicker zorg jij samen met een gezellig team dat producten snel, netjes en geordend naar de juiste klanten worden verzonden. Daarnaast spring jij bij op de expeditie en indien nodig in productie. Je bent bereid om af en toe op zaterdag te werken. Je weet van aanpakken en hebt geen 9-5 mentaliteit. Ervaring met een elektrische pompwagen is een pré, maar niet vereist.

Voordelen van werken bij Sea Fresh Retail

Jong bedrijf met een gezellige werksfeer waar we houden van samen hard werken. Sea Fresh biedt naast een goed salaris, ook goede arbeidsvoorwaarden. Denk aan pensioenregeling, bedrijfsfitness, personeelsvereniging waarin leuke personeelsuitjes georganiseerd worden, maar ook gezamenlijke BBQ’s en op zijn tijd een personeelsverrassing. Kortom; inzet wordt bij Sea Fresh zeker gewaardeerd! 

Solliciteer direct! Of neem voor meer informatie contact op met onze HR-afdeling (jonathanpost@seafresh.nl).

 

Work hard, play hard

Naast hard werken in een gezellig team, houden wij ervan om iets leuks organiseren! Spontane BBQ’s en leuke uitjes, die het teamgevoel versterken. Geen dag is hetzelfde bij Sea Fresh!

Vacatures

Inkoopmanager verse vis

Weet jij voor ons de beste deals te scoren?

Bekijk vacature

Order Picker

Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacature

Oproep productie medewerker

Zoek jij een flexibele baan als oproepkracht? Kom dan werken bij Sea Fresh!

Bekijk vacature

Productie medewerker

Waarom werk jij nog niet bij het leukste bedrijf van Urk?

Bekijk vacature

Jouw collega’s aan het woord

Collegas aan het woord

Het mooie aan het werken in de vissector vind ik dat je elke dag bezig bent met een prachtig en gezond product, dat elke dag super vers binnenkomt bij Sea Fresh. Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging om alle bestellingen op een goede manier te verwerken voor de klanten. We werken echt met een leuk team mensen samen, er hangt echt een leuke sfeer.

Cees Zwarthoed, orderpicker

Het béste bedrijf van Flevoland

Bekijk het Flevopenningen nieuws en de video

Volg ons op Instagram