Heb jij een commerciële drive en passie voor vis? Dan leiden wij jou graag op tot Sales manager!

 

Fulltime | 40 uur | 08:00-17:00

 

Functieomschrijving

Als Junior Sales Manager leer je de kneepjes van het vak van jouw collega’s. Je begint je carrière met het leren van de klanten en producten, maar al snel grijp jij de telefoon om je netwerk te vergroten. Jij bouwt aan je netwerk en leert graag door; zo weet jij binnenkort je producten te verkopen en je marktaandeel te vergroten.

Functieprofiel

Voor deze functie beschik jij over MBO 4/ HBO werk- en denkniveau. Je bent bekwaam in de Engelse taal en bij voorkeur heb je kennis van de Duitse taal. Je bent sociaal vaardig en je werkt proactief. Je durft te bellen en initiatief te nemen om je geleerde kennis in de praktijk te brengen. 

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende baan aan waarin je je ontwikkelt tot een Sales Manager van niveau. Je komt te werken in een jong, groeiend en ambitieus team met ervaren Sales Managers. De sfeer is erg goed en je eigen inbreng wordt gewaardeerd. Je krijgt een goed startsalaris wat met jouw ontwikkeling meegroeit. Op den duur maak je aanspraak op bonussen, een telefoon + abonnement en deelname aan een auto- en fietsregeling. Je doet automatisch mee met onze pensioenregeling, bedrijfsfitness en personeelsvereniging waarin leuke personeelsuitjes georganiseerd worden, maar ook op zijn tijd een BBQ en personeelsverrassingen. Inzet bij Sea Fresh wordt zeker gewaardeerd!

Solliciteer direct! Of neem voor meer informatie contact op met onze HR-afdeling (jonathanpost@seafresh.nl; 06-42644724). Wij gaan graag met jou in gesprek!

Work hard, play hard

Naast hard werken in een gezellig team, houden wij ervan om iets leuks organiseren! Spontane BBQ’s en leuke uitjes, die het teamgevoel versterken. Geen dag is hetzelfde bij Sea Fresh!

Vacatures

Inkoopmanager verse vis

Weet jij voor ons de beste deals te scoren?

Bekijk vacature

Junior Sales Manager

Heb jij een commerciële drive en passie voor vis? Dan leiden wij jou graag op tot Sales manager!

Bekijk vacature

Productieleider

Ben jij een geboren leider? Kom ons team versterken!

Bekijk vacature

Allround medewerker (fulltime)

Als Allround medewerker ben je een belangrijke schakel in ons team.

Bekijk vacature

Order Picker

Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacature

Productie medewerker

Waarom werk jij nog niet bij het leukste bedrijf van Urk?

Bekijk vacature

Oproep productie medewerker

Zoek jij een flexibele baan als oproepkracht? Kom dan werken bij Sea Fresh!

Bekijk vacature

Jouw collega’s aan het woord

Collegas aan het woord

Het mooie aan het werken in de vissector vind ik dat je elke dag bezig bent met een prachtig en gezond product, dat elke dag super vers binnenkomt bij Sea Fresh. Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging om alle bestellingen op een goede manier te verwerken voor de klanten. We werken echt met een leuk team mensen samen, er hangt echt een leuke sfeer.

Cees Zwarthoed, orderpicker

Het béste bedrijf van Flevoland

Bekijk het Flevopenningen nieuws en de video

Volg ons op Instagram