Heb jij een commerciële drive en passie voor vis? Dan leiden wij jou graag op tot Sales manager!

Als junior Sales Manager leer je de kneepjes van het vak van jouw collega’s. Jij begint je carrière met het leren van de klanten en producten, maar al snel grijp je de telefoon om je netwerk te vergroten. Jij bouwt aan je netwerk en je leert graag door; zo weet jij binnenkort je producten te verkopen en je marktaandeel te vergroten.

Voor deze functie beschik jij over MBO 4 / HBO werk- en denkniveau. Je bent bekwaam in de Engelse taal en bij voorkeur heb je kennis van de Duitse taal. Je bent sociaal vaardig en je werk proactief; je durft te bellen en initiatief te nemen om je geleerde kennis in praktijk te brengen.

Wij bieden jou een uitdagende baan waarin je je ontwikkelt tot een Sales manager van niveau. Je komt te werken in een gepassioneerd team met  ervaren Sales Managers. De sfeer is zeer goed en je eigen inbreng wordt gewaardeerd. Je krijgt een goed startsalaris wat met jouw ontwikkeling meegroeit. Op ten duur maak je aanspraak op bonussen, een telefoon van de zaak en deelname aan de auto- en fietsregeling. Daarnaast bouw je 8% vakantiegeld op en beschik je over 25 verlofdagen.

Geïnteresseerd?! Solliciteer gelijk en wie weet zien wij jou binnenkort op gesprek!

Work hard, play hard

Naast hard werken in een gezellig team, houden wij ervan om iets leuks organiseren! Spontane BBQ’s en leuke uitjes, die het teamgevoel versterken. Geen dag is hetzelfde bij Sea Fresh!

Vacatures

Inkoopmanager verse vis (1fte)

Weet jij voor ons de beste deals te scoren?

Bekijk vacature

Junior Sales Manager

Heb jij een commerciële drive en passie voor vis? Dan leiden wij jou graag op tot Sales manager!

Bekijk vacature

Oproep productie medewerker

Zoek jij een flexibele baan als oproepkracht? Kom dan werken bij Sea Fresh!

Bekijk vacature

Orderpicker productie

Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacature

Productie medewerker

Waarom werk jij nog niet bij het leukste bedrijf van Urk?

Bekijk vacature

Jouw collega’s aan het woord

Collegas aan het woord

Het mooie aan het werken in de vissector vind ik dat je elke dag bezig bent met een prachtig en gezond product, dat elke dag super vers binnenkomt bij Sea Fresh. Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging om alle bestellingen op een goede manier te verwerken voor de klanten. We werken echt met een leuk team mensen samen, er hangt echt een leuke sfeer.

Cees Zwarthoed, orderpicker

Het béste bedrijf van Flevoland

Bekijk het Flevopenningen nieuws en de video

Volg ons op Instagram