Weet jij voor ons de beste deals te scoren?

De baan

Als Inkoper verse vis koop je diverse vissoorten op internationaal niveau in; van IJsland tot Turkije, Noorwegen tot Estland en van Schotland tot Nederland overal weet jij de beste deals te sluiten. Jij stemt met de Salesmanagers af wat de behoeften zijn en weet dit scherp in te kopen via bestaande en nieuwe leveranciers.

Jouw profiel

Jij hebt kennis van vis en houdt je naast het kopen van vis bezig met nieuwe producten, vangstgebieden, rendementen, quota en duurzaamheid. Je werkt gedeeltelijk op kantoor en je bent bereid om regelmatig op reis te gaan binnen en buiten Europa om met jouw kennis en commerciële instelling deals te sluiten met verschillende leveranciers. Hiervoor ben je vaardig in de Engelse taal en weet je je aan te passen aan verschillende culturen en omstandigheden.

Het aanbod

Wij bieden jou een fulltime dienstverband aan in een jong, groeiend en ambitieus bedrijf. Je krijgt een goed salaris passend bij jouw ervaring; daarnaast neem je deel aan onze auto -en fietsregeling bij een vaste aanstelling. Je doet automatisch mee met onze pensioenregeling en bouwt 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar op.

Interesse?

Leer meer over ons bedrijf op www.seafresh.nl en solliciteer direct op www.werkenbijseafresh.nl .

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Jonathan Post (06-42644724, jonathanpost@seafresh.nl).

Work hard, play hard

Naast hard werken in een gezellig team, houden wij ervan om iets leuks organiseren! Spontane BBQ’s en leuke uitjes, die het teamgevoel versterken. Geen dag is hetzelfde bij Sea Fresh!

Vacatures

Inkoopmanager verse vis (1fte)

Weet jij voor ons de beste deals te scoren?

Bekijk vacature

Junior Sales Manager

Heb jij een commerciële drive en passie voor vis? Dan leiden wij jou graag op tot Sales manager!

Bekijk vacature

Oproep productie medewerker

Zoek jij een flexibele baan als oproepkracht? Kom dan werken bij Sea Fresh!

Bekijk vacature

Productie medewerker

Waarom werk jij nog niet bij het leukste bedrijf van Urk?

Bekijk vacature

Jouw collega’s aan het woord

Collegas aan het woord

Het mooie aan het werken in de vissector vind ik dat je elke dag bezig bent met een prachtig en gezond product, dat elke dag super vers binnenkomt bij Sea Fresh. Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging om alle bestellingen op een goede manier te verwerken voor de klanten. We werken echt met een leuk team mensen samen, er hangt echt een leuke sfeer.

Cees Zwarthoed, orderpicker

Het béste bedrijf van Flevoland

Bekijk het Flevopenningen nieuws en de video

Volg ons op Instagram