Weet jij voor ons de beste deals te scoren?

 

Fulltime | 40 uur | 08:00-17:00

 

Functieomschrijving

Als inkoper verse vis koop je diverse vissoorten op internationaal niveau in; van IJsland tot Turkije, Noorwegen tot Estland en van Schotland tot Nederland. Overal weet jij de beste deals te sluiten. Jij stemt met de Salesmanagers af wat de behoeften zijn en weet dit scherp in te kopen via bestaand en nieuwe leveranciers.

Functieprofiel

Jij hebt kennis van vis en houdt je naast het inkopen van vis ook bezig met nieuwe producten, vangstgebieden, rendementen, quota en duurzaamheid. Je werkt op kantoor, maar bent ook bereid om regelmatig op reis te gaan binnen en buiten Europa om met jouw kennis en commerciële instelling deals te sluiten met verschillende leveranciers. Hiervoor ben je vaardig in de Engelse taal en weet je je aan te passen naar verschillende culturen en omstandigheden.

Aanbod

Wij bieden jou een fulltime dienstverband aan in een jong, groeiend en ambitieus bedrijf. Je krijgt een goed salaris passend bij jouw ervaring, ontvangt een telefoon + abonnement en neemt deel aan een auto- en fietsregeling bij een vaste aanstelling. Je doet automatisch mee met onze pensioenregeling, bedrijfsfitness en personeelsvereniging waarin leuke personeelsuitjes georganiseerd worden, maar ook op zijn tijd een BBQ en personeelsverrassingen. Inzet bij Sea Fresh wordt zeker gewaardeerd!

Solliciteer direct! Of neem voor meer informatie contact op met onze HR-afdeling (jonathanpost@seafresh.nl; 06-42644724). Wij gaan graag met jou in gesprek!

Work hard, play hard

Naast hard werken in een gezellig team, houden wij ervan om iets leuks organiseren! Spontane BBQ’s en leuke uitjes, die het teamgevoel versterken. Geen dag is hetzelfde bij Sea Fresh!

Vacatures

Inkoopmanager verse vis

Weet jij voor ons de beste deals te scoren?

Bekijk vacature

Order Picker

Kom jij ons team versterken?

Bekijk vacature

Oproep productie medewerker

Zoek jij een flexibele baan als oproepkracht? Kom dan werken bij Sea Fresh!

Bekijk vacature

Productie medewerker

Waarom werk jij nog niet bij het leukste bedrijf van Urk?

Bekijk vacature

Jouw collega’s aan het woord

Collegas aan het woord

Het mooie aan het werken in de vissector vind ik dat je elke dag bezig bent met een prachtig en gezond product, dat elke dag super vers binnenkomt bij Sea Fresh. Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging om alle bestellingen op een goede manier te verwerken voor de klanten. We werken echt met een leuk team mensen samen, er hangt echt een leuke sfeer.

Cees Zwarthoed, orderpicker

Het béste bedrijf van Flevoland

Bekijk het Flevopenningen nieuws en de video

Volg ons op Instagram