Vacature kwaliteitsmedewerker verpakkingen

 

Kom jij in ons team?

Als ‘kwaliteitsmedewerker verpakkingen’ garandeer jij dat de consumenten alle informatie krijgen over de inhoud en samenstelling van onze producten.

 

Jij gaat

met jouw kennis van de wet- en regelgeving aan de slag met onze producten. Jij zorgt voor foutloze etiketten en je informeert de klant over de samenstelling van het product. Je werkt samen met het kwaliteitsteam bestaande uit twee andere kwaliteitsmedewerkers.

Jij hebt

een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de levensmiddelentechnologie, food & business, voeding & diëtetiek of vergelijkbaar en weet deze kennis in te zetten voor ons prachtige assortiment. Jij beheerst de Engelse taal en ook in het Duits weet je je te redden.

Wij bieden

jou een uitdagende parttime of fulltime baan met goede arbeidsvoorwaarden. Jij komt te werken in een team met een informele en goede werksfeer; een team dat streeft naar de hoogste kwaliteit!

Meer informatie?

Bel of mail met Jonathan Post (Personeelszaken) via 06-4264 4724 of jonathanpost@seafresh.nl.

Work hard, play hard

Naast hard werken in een gezellig team, houden wij ervan om iets leuks organiseren! Spontane BBQ’s en leuke uitjes, die het teamgevoel versterken. Geen dag is hetzelfde bij Sea Fresh!

Vacatures

(Key) Accountmanager

Aan onze producten ligt het niet, nu jij nog!

Bekijk vacature

Kwaliteitsmedewerker verpakkingen

Vacature kwaliteitsmedewerker verpakkingen

Bekijk vacature

Oproep productie medewerker

Ben je het huishouden, je huiswerk of je partner even zat? Kom flexibel uitblazen bij Sea Fresh!

Bekijk vacature

Productie medewerker

Waarom werk jij nog niet bij het leukste bedrijf van Urk?

Bekijk vacature

Jouw collega’s aan het woord

Collegas aan het woord

Het mooie aan het werken in de vissector vind ik dat je elke dag bezig bent met een prachtig en gezond product, dat elke dag super vers binnenkomt bij Sea Fresh. Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging om alle bestellingen op een goede manier te verwerken voor de klanten. We werken echt met een leuk team mensen samen, er hangt echt een leuke sfeer.

Cees Zwarthoed, orderpicker

Het béste bedrijf van Flevoland

Bekijk het Flevopenningen nieuws en de video

Volg ons op Instagram