Als kwaliteitsmedewerker QC zorg je voor dagelijkse kwaliteitscontroles.

Kom jij in ons team?

Sea Fresh is een toonaangevend bedrijf op het gebied van import, export en distributie van allerlei soorten verse vis. De mensen bij Sea Fresh werken in een nauw teamverband om onze klanten het beste uit de zee te bieden. We zijn liefhebbers die kwalitatieve verse vis waarderen en herkennen.

Jij gaat

Als kwaliteitsmedewerker QC zorg dragen voor dagelijkse kwaliteitscontroles. Denk hierbij aan o.a. hygiëne-, etiket- en productcontroles. Daarnaast denk je mee over het kwaliteitsbeleid en de praktische toepassing in het productieproces.

Jij bent

Een ervaren QC medewerker die zelfstandig en nauwkeurig te werk gaat. Je hebt een opleiding in de richting van voedingsmiddelentechnologie of aanverwant. Jij weet mensen te motiveren en mee te denken over kwaliteitsverbetering; ook weet jij op een tactische manier mensen te corrigeren en te sturen.

Wij bieden

Een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld en verdere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van Quality Assurance en het opstellen van productspecificaties.

Meer informatie?

Bel of mail met Jonathan Post (Personeelszaken) via 06-4264 4724 of jonathanpost@seafresh.nl.

Work hard, play hard

Naast hard werken in een gezellig team, houden wij ervan om iets leuks organiseren! Spontane BBQ’s en leuke uitjes, die het teamgevoel versterken. Geen dag is hetzelfde bij Sea Fresh!

Vacatures

(Key) Accountmanager

Aan onze producten ligt het niet, nu jij nog!

Bekijk vacature

Backoffice medewerker (0,6 fte)

Jij zorgt ervoor dat de administratie rondom het inkoop -en verkoopproces kloppend is.

Bekijk vacature

Kwaliteitsmedewerker QC (32-40 uur)

Als kwaliteitsmedewerker QC zorg je voor dagelijkse kwaliteitscontroles.

Bekijk vacature

Oproep productie medewerker

Ben je het huishouden, je huiswerk of je partner even zat? Kom flexibel uitblazen bij Sea Fresh!

Bekijk vacature

Productie medewerker

Waarom werk jij nog niet bij het leukste bedrijf van Urk?

Bekijk vacature

Jouw collega’s aan het woord

Collegas aan het woord

Het mooie aan het werken in de vissector vind ik dat je elke dag bezig bent met een prachtig en gezond product, dat elke dag super vers binnenkomt bij Sea Fresh. Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging om alle bestellingen op een goede manier te verwerken voor de klanten. We werken echt met een leuk team mensen samen, er hangt echt een leuke sfeer.

Cees Zwarthoed, orderpicker

Het béste bedrijf van Flevoland

Bekijk het Flevopenningen nieuws en de video

Volg ons op Instagram