Kwaliteit wint altijd! Help jij ons om te winnen?

Voor deze Toponderneming zijn wij op zoek naar een Assistent Quality Manager die samen met de Quality Manager en het gehele HACCP-team verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de producten van dit jong en groeiend bedrijf. Het vakgebied kwaliteit wordt breed ondersteund binnen de organisatie. Een ideale functie voor iemand die waarde hecht aan kwaliteit, samenwerking en resultaat.

Wat ga je doen

Samen met het team zoek je naar een praktische manier om de wet en regelgeving te verweven met het beleid en het productieproces. Verder werk je aan klanttevredenheid door klantfeedback snel, accuraat en klantvriendelijk in behandeling te nemen. Ook zorg je samen voor een goede begeleiding van diverse audits. Jij groeit samen met het bedrijf in jouw kennis van kwaliteit en organisatie.

Waar ga je dit doen

Je doet dit bij Sea Fresh, een toonaangevend bedrijf op het gebied van import, export en distributie van allerlei soorten verse vis. Sea Fresh levert bijna alle soorten verse vis: van kabeljauw tot snoekbaars en van zalm tot kreeft. Sea Fresh heeft ook een groeiende Retail-afdeling waarmee ze grote nationale en internationale supermarktketens voorzien van diverse visconcepten. De mensen bij Sea Fresh werken in een nauw teamverband om de klanten het beste uit de zee te bieden. Dit doen ze door te werken met verse vis en de hoogste kwaliteits-en hygiënenormen. Sea Fresh is hierdoor IFS Higher Level gecertificeerd.

Sea Fresh vindt het ook belangrijk dat het nageslacht van heerlijke vis kan genieten. Duurzaamheid is daarom erg belangrijk. Als specialist in geelvintonijn zijn ze daarom sinds 2010 dagelijks betrokken bij het tonijn-verbeter-project op de Filipijnen dat in samenwerking met het WNF is opgezet. Verder werkt Sea Fresh aan een inclusieve bedrijfsvoering waarbij geïnvesteerd wordt in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat heb je in huis

Om deze functie goed uit te voeren heb je een afgeronde opleiding richting Voedingsmiddelentechnologie met bij voorkeur een aantal jaren ervaring binnen de foodsector. Je hebt kennis van kwaliteitsnormeringen IFS, BRC en FSCC en bent bekend met HACCP. Naast de Engelse taal is kennis van de Duitse taal een pré maar niet noodzakelijk. Kwaliteit is voor jou heilig en je bent niet bang om anderen hiervan te overtuigen. Wat mag je verwachten

Naast een goed salaris en pensioenopbouw biedt Sea Fresh ruime ontwikkelingsmogelijkheden waarbij je kunt werken aan je persoonlijke kwaliteiten en productkennis. Er wordt geïnvesteerd in opleidingen om zo je expertise verder door te ontwikkelen. Verder biedt Sea Fresh allerlei informele gezellige initiatieven zoals bedrijfsfeestjes en BBQ’s. Tijdens het sollicitatiegesprek vertelt Sea Fresh hier graag meer over. Het betreft een functie voor 40 uur per week, maar een parttime contract is ook zeker bespreekbaar.

Deze vacature is ingevuld.

Work hard, play hard

Naast hard werken in een gezellig team, houden wij ervan om iets leuks organiseren! Spontane BBQ’s en leuke uitjes, die het teamgevoel versterken. Geen dag is hetzelfde bij Sea Fresh!

Vacatures

Inkoop Manager

Weet jij voor ons de beste deals te scoren?

Bekijk vacature

(Key) Accountmanager

Aan onze producten ligt het niet, nu jij nog!

Bekijk vacature

Assistent Quality Manager

Kwaliteit wint altijd! Help jij ons om te winnen?

Bekijk vacature

Junior Sales

De ondersteuning voor onze verkopers, met doorgroeimogelijkheden!

Bekijk vacature

Lijnoperator

Stuur jij onze productie zo efficiënt mogelijk aan?

Bekijk vacature

Oproep productie medewerker

Ben je het huishouden, je huiswerk of je partner even zat? Kom flexibel uitblazen bij Sea Fresh!

Bekijk vacature

Productie medewerker

Waarom werk jij nog niet bij het leukste bedrijf van Urk?

Bekijk vacature

Schoonmaak productie (middag/avond)

Moe van al het studeren? Bij ons mag je stoom komen afblazen!

Bekijk vacature

Jouw collega’s aan het woord

Collegas aan het woord

Het mooie aan het werken in de vissector vind ik dat je elke dag bezig bent met een prachtig en gezond product, dat elke dag super vers binnenkomt bij Sea Fresh. Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging om alle bestellingen op een goede manier te verwerken voor de klanten. We werken echt met een leuk team mensen samen, er hangt echt een leuke sfeer.

Cees Zwarthoed, orderpicker

Het béste bedrijf van Flevoland

Bekijk het Flevopenningen nieuws en de video

Volg ons op Instagram